petak, 20. ožujka 2020.

Lena Kovačević - Požuri

Još u srcu svom čuvam te tajno i plašljivo
Nežni dodir tvoj samo u sećanju je ostao
Dugo sam te čekala, već prestala je bol
Prolazi poslednji voz
Požuri ti, možda će još parče sreće ostati
Uzeti je niko neće, samo ti moraš da me zagrliš
Požuri ti, vreme staće tek kada me poljubiš
Do tada ću čekati jer nemam gde
Požuri, požuri
Još u srcu svom čuvam te tajno, plašljivo
Nežni dodir tvoj samo u sećanju je ostao
Dugo sam te čekala, već prestala je bol
Prolazi poslednji voz
Požuri ti, možda će još parče sreće ostati
Uzeti je niko neće, samo ti moraš da me zagrliš
Požuri ti, vreme staće tek kada me poljubiš
Do tada ću čekati jer nemam gde
Požuri ti, požuri...

4 komentara:

  1. Pozdrav, trebate li brz zajam?
    Ja sam Susan Benson, zajmodavac sam i financijski savjetnik.

    S obzirom na ekonomsku stagnaciju kroz koju svijet prolazi zbog nastajanja Corona-virusne bolesti (COVID-19), mnogi se ljudi suočavaju s nevremenim financijskim izazovima. S prisutnošću novčanog viška u našoj instituciji, želimo ubrzati promet novca financiranjem klijenata unutar i izvan Europe kreditom.

    Ako vam je potreban hitan zajam za pokretanje posla, kupite kuću ili automobil ili vam treba zajam iz drugih osobnih razloga? Želim da kontaktirate moju tvrtku. Pružamo sve vrste zajmova kao osigurani i neosigurani zajmovi. Ako ovo čitate i znate da vam treba financijska podrška, jednostavno nam pišite putem e-pošte: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ili mi direktno pošaljite poruku na WhatsApp putem: +447903159998 i primite odgovor u trenu.

    Mi smo sveobuhvatna tvrtka za financijske usluge i posvećeni smo vam pomoći da poboljšate svoje dugoročne i kratkoročne financijske ciljeve, jer je vaša konačna cilj financijska stabilnost.

    Značajke i korist;
    * Pogodnost - Možete se prijaviti za zajam u bilo kojem trenutku i bilo gdje.
    * Fleksibilna količina - Vi odlučujete koliko želite posuditi.
    * Brzo izravno financiranje - primite zajam u roku od 24 sata nakon odobrenja.
    * Fleksibilna kamatna stopa od 3,0%.
    * Visoke cijene odobravanja
    * Dobivate priliku za odabir datuma otplate, bilo tjedno, mjesečno ili godišnje u trajanju od 1-30 godina.
    * Jednostavna internetska aplikacija.
    * Personalizirane smjernice i stručnost.
    * Nema skrivenih troškova

    Mnogim ljudima je zbog nekih razloga toliko teško dobiti kredit od svojih lokalnih banaka ili drugih financijskih instituta.

    Ako stvarno trebate rješenje za svoje financijske izazove, samo pišite mojoj tvrtki da ćemo vam pomoći s kreditom. Pomagali smo brojnom broju pojedinaca i organizacija koji se suočavaju s financijskim teškoćama u cijelom svijetu. Kad se prijavite za nas, prijavljujete se kod tvrtke od povjerenja koja brine o vašim financijskim potrebama, naš najveći prioritet je vaša financijska stabilnost i o vama će se voditi cijeloga postupka.

    Za više informacija o našoj ponudi zajma, molimo pošaljite nam svoj zahtjev za kredit putem:
    E-adresa: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ILI;
    WhatsApp: +447903159998

    OdgovoriIzbriši
  2. SVJEDOČANSTVO KAKO SAM DOBIO KREDIT OD 2% KOLATERA. Trebate li kredit? Jeste li u dugovima? Da li želite da pokrenete posao i potreban vam je kapital? Trebate kredit ili financiranje iz bilo kojeg razloga? Ovdje imate pravu lokaciju za svoja rješenja kredita! Preporučujem (kreditne kreditne institucije) svima vama. Nude zajmove svima koji su zainteresovani da dobiju bilo koju vrstu kredita. Pozajmili su mi iznos od 36.000 dolara sa ILI bez kolaterala po stopi od 2%. Nude sve vrste kredita, čak i sa lošim kreditnim rezultatom. Njihove usluge uključuju kredite za obrazovanje, zajam za automobil, zajam za kamione, zajam za refinansiranje, osigurani i neobezbeđeni zajam, lični zajam, zajam za konsolidaciju duga, poslovni zajam, hipotekarni zajam, stambeni zajam, studentski zajam itd. Molimo Vas da nam pišete na Whatsapp broj: +393512640785 ili : +393509313766
    ili :+393512114999. email: loancreditinstitutions00@yahoo.com
    ili email: loancreditinstitutions00@gmail.com
    molim vas, ja sam referent koji uzima moj kredit od njene kompanije.

    OdgovoriIzbriši
  3. Htio bih vas sve preporučiti vjerodostojnom i iskrenom privatnom zajmodavcu koji mi je odobrio zajam u samo nekoliko sati nakon toliko neuspjelih pokušaja da dobijem zajam, bio sam iznenađen i sretan što me privatni zajmodavac spasio i ponudio mi zajam s kamatom od 2%, kontaktirajte je sada ako trebate hitan zajam E-pošta: christywalton355@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  4. SVJEDOČANSTVO KAKO SAM DOBIO KREDIT OD 2% KOLATERA. Trebate li kredit? Jeste li u dugovima? Da li želite da pokrenete posao i potreban vam je kapital? Trebate zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga? Ovdje imate pravu lokaciju za svoja rješenja kredita! Preporučujem (kreditne kreditne institucije) svima vama. Nude zajmove svima koji su zainteresovani da dobiju bilo koju vrstu kredita. Pozajmili su mi iznos od 36.000 dolara sa ILI bez kolaterala po stopi od 2%. Nude sve vrste kredita, čak i sa lošim kreditnim rezultatom. Njihove usluge uključuju kredite za obrazovanje, zajam za automobil, zajam za kamione, zajam za refinansiranje, osigurani i neobezbeđeni zajam, lični zajam, zajam za konsolidaciju duga, poslovni zajam, hipotekarni zajam, stambeni zajam, studentski zajam itd. Molimo Vas da nam pišete na Whatsapp broj: +393512640785 ili : +393509313766
    ili :+393512114999. email: loancreditinstitutions00@yahoo.com
    molim vas, ja sam referent koji uzima moj kredit od njene kompanije.

    OdgovoriIzbriši